Spring för livet

Klubbfilm 2018, 9 minuter

Sollentuna Filmklubb var på plats under Spring för Livet på Sollentunavallen lördagen den 21 april 2018 då 600 barn i Sollentuna Fotbollsklubb samlade pengar till sina lag och barnrättsorganisationen BRIS. Alla deltagare springer/joggar/går så många 400 meters-varv man orkar på en timme och blir sponsrade av familj/släkt/vänner. Ju fler varv man klarar, desto mer pengar till lagkassan och till BRIS.

Se filmen:


Bryggholmens Gård

Klubbfilm 2015, 8 minuter

Mitt i Mälaren ligger Bryggholmen, en av våra större Mälaröar, med omväxlande natur och med folkliv kring Bryggholmens gård. En stor del av ön är naturreservat men i väster ligger ett fritidshusområde och en äldre småskalig herrgårdsmiljö. Bryggholmens gård är en fin gårdsmiljö med ett litet gårdsmuseum och den har en intressant historia med rester efter Johan III´s glasbruk. Bryggholmens gård är centrum för en mängd aktiviteter, där du kan bo, äta, konferera, fika eller hyra båt och kanot.

Bryggholmen ligger ca 12 km söder om Enköping och närmaste angöring är från den kommunala badplatsen vid Koffsan. Under sommarmånaderna tar du färja till Bryggholmen från ångbåtsbryggan vid Koffsan.

Se filmen: